eStitch v Playboy vili Hugha Hefnerja

Že nekaj let sodelujemo z revijo Playboy Slovenija, v kateri so objavljeni mnogi članki o naših vezenih umetninah, v daljno Indijo pa smo na fotografiranje v sodelovanju s Playboyem poslali fotografa Aleša Bravničarja in zajčico Natalijo Osolnik. Ena od fotografij, posnetih na tem potovanju, pa danes v vezeni obliki krasi tudi prestižno Playboyevo vilo slavnega očeta Playboya, Hugha Hefnerja.

Revijo Playboy bržkone pozna vsakdo, njena slovenska izdaja pa zabava moške pri nas že vrsto let. In z uredništvom Playboy Slovenija imamo večletne prijateljske odnose.

V več številkah slovenskega Playboya so bile tako predstavljene naše vezene umetnine, vse pa se je začelo s fotografijo Sare Jereb fotografa Aleša Bravničarja, ki smo jo izvezli v naši fotografski tehniki vezenja, eStitch. Tej sliki je kmalu sledila fotografija znamenitega fotografa za ameriški Playboy, Jarma Pohjaniemija, ki je v vezeni tehniki želel poustvariti fotografijo Kyre Milan.

V začetku 2013 pa je Aleš Bravničar prepričal Natalijo Osolnik v fotografiranje za Playboy, in v sodelovanju z našim podjetjem sta odpotovala v daljno Indijo, kjer sta naredila serijo res izjemnih posnetkov. Eno od fotografij smo nato uporabili za predlogo in iz nje naredili vezeno sliko, ki žari v živahnih barvah.

Borut Omerzel, glavni in odgovorni urednik Playboy Slovenija, pa je projekt dvignil še za stopnico višje: omogočil nam je, da smo en izvod vezene fotografije poslali Hughu Hefnerju, očetu Playboya. In Hugh Hefner je sliko ponosno obesil v svoji znameniti vili Playboy Mansion.